Учениците от ПГТ Вл. П. Минчев Владимирово получиха отличия в Националния конкурс

...
Учениците от ПГТ Вл. П. Минчев Владимирово получиха отличия в Националния конкурс
Коментари Харесай

Ученици от Владимирово спечелиха отличието „Най-усмихнат клас на България 2022’’ /снимки/

Учениците от ПГТ „ Вл. П. Минчев ” Владимирово получиха оценки в Националния конкурс за „ Най-усмихнат клас на България 2022’’ – умни, творящи, можещи “.
Конкурсът е проведен от Сдружение „ Усмивка “. В състезанието участваха 1276 разнообразни фотоси, а за присъединяване си в състезанието, гимназистите се постараха да покажат най-широките си усмивки и гордостта да бъдат част от фамилията на ПГТ Владимирово, споделя шефът на професионалната гимназия Цанка Карчева:
" За втора поредна година участваме в този конкурс, като тази година се включиха всички класове със свои хрумвания и желанието да завоюват. Радваме се, че сме единствената гимназия в област Монтана, която се класира в три категории:
-,,Най-усмихнати гимназисти ” -9 Б клас
- „ Най-усмихнати зрелостници “ - 12 Б клас
- „ Масово присъединяване на деца, възпитаници, класове и учебни заведения “.
Децата доста се радват и са щастливи. Те направиха и най-добре украсена класна стая, учениците поздравиха хората в Дома за остарели хора с ръчно направени картичски и стратегия. Децата вземат участие в този конкурс поради страстта в състезанието.
С този следващ триумф в подобен положителен конкурс, гимназия " Вл. П. Минчев " с. Владимирово сподели, че в учебното заведение се образоват възпитаници в класове от 8 до 12, в подкрепяща среда, с стимулирани учители и положително отношение в класните стаи. А това прави учебното заведение един самобитен образец за качествено професионално обучение и образование, в което дисциплинираност и положителни страсти вървят ръка за ръка за едно по-добро бъдеще. "  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР